使用天數:796天
PuiPui
博客簡介

Pui Pui係化妝師,亦係blogger,除左提供化妝服務,仲會為大家分享各種好用嘅護膚品同化妝品架!

最新文章
熱門文章
推薦該博客文章
  • 46741
    累積瀏覽量
熱門文章
  • 前排成日出街食飯,搞到腸胃消化唔係幾好,肚脹脹咁,所以就試吓韓國大熱Mealite ABC果汁,幫助清理一下腸胃! Mealite ABC果汁蘊含蘋果、紅菜頭、紅蘿蔔同西梅乾,味道酸酸甜甜,不含糖分,非常健康有益! 而且一包只係23卡路里,完全唔驚會肥! 1盒有14包,每日早餐或晚餐前飲1包就得喇~即撕即飲,天然溫和,方便快捷! 有效修身減腰圍、排毒護肝、抗癌、清宿便、養顏美肌、抗氧化、延緩衰老、提升免疫力、補血及淨化血液同促進心臟健康! 飲咗一盒之後,我覺得排便好咗,腰圍瘦咗少少,肚腩仔都細咗添! https://mealite.com.hk/

     

    puipui310 46,741

  • 抗疫期間成日都係屋企,又成日食零食,無咩郁動~腸胃真係差咗好多啊! 所以每晚訓先我都會飲LEMONMATE全新港式檸檬茶口味排毒飲,幫助排毒㗎~而且仲好好味添,1盒有20包,蘊含兩種水果幹細胞,可活化更新細胞、促進膠原蛋白增新、仲有抗衰老同美顏功效㗎!1包就有100億益生菌喇~有效改善各種腸胃問題!含多種活性成分,身體更容易吸收添!採用18種天然成份60in1功效,全天然,不含中西藥,每日飲1包就輕輕鬆鬆消脂、降三高、排毒、同美顏啦!

     

    puipui310 46,741

  • 每朝我都會煮早餐食埋先返工㗎!不過洗碗洗鑊最怕就係d污垢痴住塊海綿百潔布 3M的思高™潔力豆海綿百潔布,創新科技物料500顆潔力豆豆,不怕勾紗、不易刮傷器皿表面,除咗可以快速清洗污垢、不易藏食物殘渣,真係乾淨又衛生,廚房必備啊!

     

    puipui310 46,741